Se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Se ung 12 tavite pentru briose cu unt.
Intr-un bol mare se amesteca faina cu zaharul brun, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt bol se amesteca bananele cu albusurile de oua si esenta de vanilie.
Se adauga amestecul de banane peste cel de faina si se amesteca pana devine omogen. Se adauga afinele. Se pune apoi amestecul in tavitele pentru briose.
Se dau la cuptor pentru 16 minute. Se introduce o scobitoare in mijlocul briosei, iar daca aceasta nu are aluat pe suprafata briosele sunt gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii