autor:

Ionutz

» » Dulciuri diverse

Briose cu cacao

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
4 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 250 ml ulei, 30 gr margarina, 50 grame cacao pudra, 1 plic praf de copt, o lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie si se amesteca. Se adauga margarina, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .
Se imparte compozitia in doua, jumatete se va amesteca cu cacao.

Intr-o tava se aseaza formele de hartie, care se vor umple pana la sfert cu compozitie alba apoi pana la jumatate cu cea maro.

Se da la cuptorul incalzit pentru aprozimativ 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu cacao si crema de pepene galben

Briose cu cacao si crema de pepene galben

Ouale se bat cu un varf de sare apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana cand asi dubleaza volumul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana,untul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Foarte reusite.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 februarie 2011

    Sant grozave! yumi,yumi. *****

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 ml ulei
  • 30 gr margarina
  • 50 grame cacao pudra
  • 1 plic praf de copt
  • o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte reusite.

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Ciocolatina