Briose cu cacao

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Briose cu cacao

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 ml ulei
  • 30 gr margarina
  • 50 grame cacao pudra
  • 1 plic praf de copt
  • o lamaie

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie si se amesteca. Se adauga margarina, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .

Se imparte compozitia in doua, jumatete se va amesteca cu cacao.

Intr-o tava se aseaza formele de hartie, care se vor umple pana la sfert cu compozitie alba apoi pana la jumatate cu cea maro.

Se da la cuptorul incalzit pentru aprozimativ 25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise