autor:

Ionutz

» » Dulciuri diverse

Briose cu cacao

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
4 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 250 ml ulei, 30 gr margarina, 50 grame cacao pudra, 1 plic praf de copt, o lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie si se amesteca. Se adauga margarina, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .
Se imparte compozitia in doua, jumatete se va amesteca cu cacao.

Intr-o tava se aseaza formele de hartie, care se vor umple pana la sfert cu compozitie alba apoi pana la jumatate cu cea maro.

Se da la cuptorul incalzit pentru aprozimativ 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose; separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana

16 voturi    8 comentarii
50 min
Prajituri
Briose cu cacao si visine

Briose cu cacao si visine

Am amestecat ingredientele uscate apoi am adaugat apa, uleiul si esentele si am amestecat cu mixerul

24 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Foarte reusite.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 februarie 2011

    Sant grozave! yumi,yumi. *****

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 ml ulei
  • 30 gr margarina
  • 50 grame cacao pudra
  • 1 plic praf de copt
  • o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte reusite.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Biscuiti asortati gustosi