Prepara briose cu ciocolata delicioase cu aceasta reteta simpla si rapida. Obtine mini deserturi pufoase, pline de gust, decorate cu bucatele de ciocolata, perfecte pentru orice ocazie.
Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava de briose cu forme de hartie.
Intr-un bol mare, amesteca faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea.
Intr-un alt bol, bate ouale, adauga laptele, uleiul si esenta de vanilie. Amesteca bine.
Toarna ingredientele lichide peste cele uscate si amesteca pana se omogenizeaza.
Adauga bucatelele de ciocolata in compozitie, pastrand cateva pentru decor.
Umple formele de briose pe trei sferturi cu aluatul obtinut. Presara deasupra bucatelele de ciocolata pastrate.
Coace briosele in cuptorul preincalzit timp de 18-20 de minute sau pana trec testul scobitorii.
Lasa-le sa se raceasca pe un gratar inainte de a le servi.
Incearca si reteta de briose cu vanilie, briose cu afine sau briose cu iaurt si visine. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii