autor:

» » Prajituri

Briose cu ciocolata

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
250 g faina, 1 plic praf de copt, 175 g zahar (cine le vrea mai dulci poate sa puna 200-225 g), 2 linguri cacao, 100 g ciocolata taita marunt, 250 ml lapte, 90 ml ulei, 1 pliculet vanilie, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam faina, praful de copt, cacaua si ciocolata.
Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele.
Amestecam amindoua compozitiile, le turnam in forme si le coacem 20-25 de minite.
Optional se pot orna cu ciocolata topita.
Aceasta compozitie este pentru 12 buc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose cu iaurt si ciocolata

Briose cu iaurt si ciocolata

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul

14 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu ciocolata - fara gluten

Briose cu ciocolata - fara gluten

De multa vreme nu am mai postat ceva si imi cer scuze pentru lucru asta...dar astazi mi-am propus

1 vot    4 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar (cine le vrea mai dulci poate sa puna 200-225 g)
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata taita marunt
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici