Briose cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cocos

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 cutii iaurt Cremosso cu cocos
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • 1 lingura bobite de ciocolata (ochisori,cum le spune Robert)
  • 2 cani faina

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit fulgii de cocos si bobitele de ciocolata.

Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora.

Au iesit 15 briose micute,delicioase si pufoase. :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise