Briose cu dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cu dovlecel

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 dovlecei
  • o cescuta ulei de floarea soarelui
  • 100g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • marar tocat
  • 2 oua
  • seminte de dovleac

Mod de preparare

Intr-un bol se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dau dovleceii pe razatoare si se scurg de apa.

Se bat ouale cu un praf de sare, dupa care se adauga laptele si uleiul in fir subtire. Compozitia rezultata se incorporeaza in cea uscata. Cu ajutorul unei linguri se toarna fiecare briosa in locul ei in tava si deasupra se presara cu seminte de dovleac. Se coc briosele aproximativ 25 minute pana devin aurii si ferme.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise