autor:

Florence

» » Aperitive

Briose cu dovlecel

Autor: Florence (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florence (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 martie 2014

Ingrediente
250 gr faina, 1 plic praf de copt, 2 dovlecei, o cescuta ulei de floarea soarelui, 100g cascaval ras, 150 ml lapte, marar tocat, 2 oua, seminte de dovleac

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dau dovleceii pe razatoare si se scurg de apa.



Se bat ouale cu un praf de sare, dupa care se adauga laptele si uleiul in fir subtire. Compozitia rezultata se incorporeaza in cea uscata. Cu ajutorul unei linguri se toarna fiecare briosa in locul ei in tava si deasupra se presara cu seminte de dovleac. Se coc briosele aproximativ 25 minute pana devin aurii si ferme.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu branza, morcov si dovlecel

Briose cu branza, morcov si dovlecel

Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand

6 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Briose cu dovlecel si cafea

Briose cu dovlecel si cafea

Pentru inceput trebuie sa va spun ca mi-au iesit 12 bucati de briose frumoase. Incepem prin a razui

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Camelia Adriana Ispas , 02 iulie 2014

    Briosele sunt foarte gustoase indiferent cu ce sunt facute. O sa incerc si aceasta reteta cu seminte de dovleac. Am facut, dar, cu seminte de susan.

  • Fara foto

    Iris Irisa , 06 martie 2014

    cam incompleta reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 dovlecei
  • o cescuta ulei de floarea soarelui
  • 100g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • marar tocat
  • 2 oua
  • seminte de dovleac

Raporteaza reteta

Retete
de Florence
Spaghetti cu bacon si masline

Spaghetti cu bacon si masline

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe cutie. Separat, se pune baconul intr-o tigaie si se caleste.

5 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cosulete umplute cu salata de boeuf