autor:

Fara foto

» » Prajituri

Briose cu iaurt si ciocolata

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2010

Ingrediente
* 2 oua, * 330 ml iaurt, * 350 gr faina, * 100 g unt, * 100 ml lapte, * 100 g zahar, * 50 g ciocolata amaruie, * 1 plic zahar vanilat, * 1 praf de copt, * Pentru decor:, * 2 linguri miere, * 1 lingurita scortioara, * fulgi de cacao (decor de cacao,din comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul (am folosit Activia de baut cu capsuni),laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine dupa fiecare.
La sfarsit ciocolata tocata.

Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora.

Mierea o punem pe foc,pana devine lichida si o amestecam cu scortisoara.Cu acest amestec ungem briosele si presaram cu fulgii de cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Spirale insiropate

Spirale insiropate

Galbenusurile se amesteca intr-un vas cu un praf de sare si cu untul topit,ca pentru maioneza. Zaharul

6 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

1. Incalzeste cuptorul la 180°. 2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine

2 voturi    3 comentarii
25 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    miha278 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Multumesc fetelor!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Frumoasa prezentare.Felicitari.

  • Fara foto

    miha278 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Mariana, nu mai multe decat de obicei. :))

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Numai bunătăţi ai făcut cred acum de sărbători! Toate reţetele îmi plac!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Delicioase......

    • Fara foto

      husni , 04 ianuarie 2010

      Delicios !

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      trebuie sa fie foarte gustoase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • * 2 oua
  • * 330 ml iaurt
  • * 350 gr faina
  • * 100 g unt
  • * 100 ml lapte
  • * 100 g zahar
  • * 50 g ciocolata amaruie
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 1 praf de copt
  • * Pentru decor:
  • * 2 linguri miere
  • * 1 lingurita scortioara
  • * fulgi de cacao (decor de cacao,din comert)

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

57 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

miha278 (Chef de cuisine)

Multumesc fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Bucuresti