1.Se amesteca si se cern faina,amidonul si bicarbonatul.
Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul,cu laptele ,uleiul si iaurtul.Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.
2.Se toarna in forme de briose,mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa(daca trufele sunt mai mari,sau cate una daca sunt mai mici).Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit.Se scot din forme ,se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma,cand ciocolata din mijloc este calda.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii