autor:

anuta

» » Prajituri

Briose cu inima calda

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Ingrediente
(15 buc)2 oua,225 g faina,75 g amidon porumb,2 lingurite rase de bicarbonat,150 g zahar pudra,3 linguri de unt(sau margarina)moale,la temperatura camerei,4 linguri de lapte, g iaurt,zahar pudra pentru presarat,8 trufe de ciocolata, de ciocolata pentru decor

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se amesteca si se cern faina,amidonul si bicarbonatul.
Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul,cu laptele ,uleiul si iaurtul.Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.
2.Se toarna in forme de briose,mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa(daca trufele sunt mai mari,sau cate una daca sunt mai mici).Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit.Se scot din forme ,se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma,cand ciocolata din mijloc este calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima calda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el. Albusurile se bat spuma cu praful

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta

Tarta "Martisor"

Intr-un vas incapator, cernem faina cu praful de copt, adaugam sucul de rodie in care am dizolvat

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (15 buc)2 oua,225 g faina,75 g amidon porumb,2 lingurite rase de bicarbonat,150 g zahar pudra,3 linguri de unt(sau margarina)moale,la temperatura camerei,4 linguri de lapte, g iaurt,zahar pudra pentru presarat,8 trufe de ciocolata, de ciocolata pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

 Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte. Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele si sarea

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Turta dulce glazurata