Briose cu inima calda

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Briose cu inima calda

Ingrediente

  • (15 buc);2 oua
  • 225 g faina
  • 75 g amidon porumb
  • 2 lingurite rase de bicarbonat
  • 150 g zahar pudra
  • 3 linguri de unt(sau margarina)moale
  • la temperatura camerei
  • 4 linguri de lapte
  • 250 g iaurt
  • zahar pudra pentru presarat
  • 8 trufe de ciocolata
  • bombonele de ciocolata pentru decor

Mod de preparare

1.Se amesteca si se cern faina,amidonul si bicarbonatul.

Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul,cu laptele ,uleiul si iaurtul.Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.

2.Se toarna in forme de briose,mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa(daca trufele sunt mai mari,sau cate una daca sunt mai mici).Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit.Se scot din forme ,se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma,cand ciocolata din mijloc este calda.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise