autor:

anuta

» » Prajituri

Briose cu inima calda

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 februarie 2016

Ingrediente
(15 buc)2 oua,225 g faina,75 g amidon porumb,2 lingurite rase de bicarbonat,150 g zahar pudra,3 linguri de unt(sau margarina)moale,la temperatura camerei,4 linguri de lapte, g iaurt,zahar pudra pentru presarat,8 trufe de ciocolata, de ciocolata pentru decor

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se amesteca si se cern faina,amidonul si bicarbonatul.
Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul,cu laptele ,uleiul si iaurtul.Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.
2.Se toarna in forme de briose,mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa(daca trufele sunt mai mari,sau cate una daca sunt mai mici).Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit.Se scot din forme ,se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma,cand ciocolata din mijloc este calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima calda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose cu afine si banane

Briose cu afine si banane

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare.Se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,banana

14 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Budinca cu branza de vaci

Budinca cu branza de vaci

Branza de vaci se amesteca cu 6 oua si zaharul. Orezul se fierbe separat, apoi se adauga peste

9 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (15 buc)2 oua,225 g faina,75 g amidon porumb,2 lingurite rase de bicarbonat,150 g zahar pudra,3 linguri de unt(sau margarina)moale,la temperatura camerei,4 linguri de lapte, g iaurt,zahar pudra pentru presarat,8 trufe de ciocolata, de ciocolata pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu Nuca