Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.
Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.
Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.
Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.
Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.
Se orneaza cu ciocolata topita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii