Se incalzeste cuptorul la 180 g C.
Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara. Se fierb la foc mic pana ce sosul capata consistenta dorita.
Se trece sosul printr-o strecuratoare.
Pentru briose, se rupe ciocolata in bucati si se pune la topit in bain-marie impreuna cu untul.
Separat, se mixeaza ouale cu zaharul si faina, adaugand ulterior si crema de ciocolata cu unt.
Se toarna amestecul fie in 5-6 forme de briose din silicon, fie in forme de aluminiu unse cu unt si tapetate cu cacao si se introduc in cuptor.
Se coc briosele aproximativ 7-9 minute.
Se scot din forme si se servesc calde, alaturi de sosul de zmeura si piper rosu, care bineinteles ca este optional!
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu