autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

BROCCOLI CU PASTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
250 g. paste(taietei lati, melci etc.), 1 manunchi de broccoli( fiert si scurs de apa),, 5 frunze de busuioc,, 3 linguri unt,, 3/4 cana smantana,, 1 cana parmezan ras,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Se fierb pastele pana devin fragede si se lasa la scurs.
2. Se mixeaza broccoli cu busuiocul taiat marunt, cu untul si smantana.
3. Se adauga parmezanul si se amesteca cu o lingura. Aceasta compozitie se toarna peste pastele scurse de apa si se amesteca.
4. Se pun pe foc potrivit ca sa se incalzeasca si se adauga sare si piper, dupa gust, amestecand continuu. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BROCCOLI CU PASTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bruschete cu rosii Cirio

Bruschete cu rosii Cirio

2 felii de paine (fara gluten) se prajesc. Intre timp taiem marunt marunt usturoiul iar rosiile le

94 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci si cascaval

Spanac cu ciuperci si cascaval

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dorina Popa , 13 august 2014

    bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Ai dreptate, e super !

  • Fara foto

    Vekas Maria , 29 mai 2010

    De ce nu o incerci si te vei edifica....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Cred ca aceasta reteta e foarte buna .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Imi plac retetele cu busuioc, cred ca si aceasta e delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 250 g. paste(taietei lati
  • melci etc.)
  • 1 manunchi de broccoli( fiert si scurs de apa),
  • 5 frunze de busuioc,
  • 3 linguri unt,
  • 3/4 cana smantana,
  • 1 cana parmezan ras,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai dreptate, e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu rasol de pui