Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 iulie 2008
Ingrediente
250 g. paste(taietei lati, melci etc.), 1 manunchi de broccoli( fiert si scurs de apa),, 5 frunze de busuioc,, 3 linguri unt,, 3/4 cana smantana,, 1 cana parmezan ras,, sare,, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1. Se fierb pastele pana devin fragede si se lasa la scurs.
2. Se mixeaza broccoli cu busuiocul taiat marunt, cu untul si smantana.
3. Se adauga parmezanul si se amesteca cu o lingura. Aceasta compozitie se toarna peste pastele scurse de apa si se amesteca.
4. Se pun pe foc potrivit ca sa se incalzeasca si se adauga sare si piper, dupa gust, amestecand continuu. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BROCCOLI CU PASTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 mai 2010
Cred ca aceasta reteta e foarte buna .
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009
Imi plac retetele cu busuioc, cred ca si aceasta e delicioasa!