1. Se preincalzeste gratarul la caldura medie.
2. Se pune untul si usturoiul pisat intr-un bol si se amesteca impreuna cu o lingura de lemn pana cand untul se inmoaie.
3. Se prajeste putin o parte a fiecarei felii de paine.
4. Se ia painea de pe gratar si se unge pasta de unt cu usturoi pe partea neprajita a feliilor. Atentie, painea este fierbinte!
5. Se presara branza razuita pe partea neprajita, unsa cu unt.
6. Se prajeste pana cand branza se topeste si capata culoarea maro.
7. Se ia cu grija de pe gratar si se adauga ketchup dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii