1. Se preincalzeste gratarul la caldura medie.
2. Se pune untul si usturoiul pisat intr-un bol si se amesteca impreuna cu o lingura de lemn pana cand untul se inmoaie.
3. Se prajeste putin o parte a fiecarei felii de paine.
4. Se ia painea de pe gratar si se unge pasta de unt cu usturoi pe partea neprajita a feliilor. Atentie, painea este fierbinte!
5. Se presara branza razuita pe partea neprajita, unsa cu unt.
6. Se prajeste pana cand branza se topeste si capata culoarea maro.
7. Se ia cu grija de pe gratar si se adauga ketchup dupa gust.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii