autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bruschetta

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
- 30-40 gr. unt, - o jumatate de franzela (7 felii), - 2 rosii potrivite, - o ceapa de apa, - 10-12 felii de kaizer, - 7 feliute de branza vaca, - 7 felii sunca de Praga, - 30 gr cascaval, - o folie aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele. Cu grija se unge fiecare felie in parte cu unt. Se taie rosiile in felii rorunde, iar ceapa pe lung. Apoi intre fiecare felie se pune o felie de branza, 2 feliute de kaizer, o felie de sunca, 2 felii de rosie si putina ceapa. Dupa ce au fost adugate toate ingredientele, franzela se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pentru 10-15 minute la 180 gr. Dupa ce a expirat timpul, se scoate din cuptor, se indeparteaza folia de aluminiu si se presara pe deasupra cascavalul ras, dupa care se mai baga 4-5 minute la cuptor, pentru ca franzela sa devina crocanta. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Merci! Noua ne place foarte mult. :)

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    O idee minunata. Rapid si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 30-40 gr. unt
  • - o jumatate de franzela (7 felii)
  • - 2 rosii potrivite
  • - o ceapa de apa
  • - 10-12 felii de kaizer
  • - 7 feliute de branza vaca
  • - 7 felii sunca de Praga
  • - 30 gr cascaval
  • - o folie aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Merci! Noua ne place foarte mult. :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Morcovi inveliti in sunca