autor:

autor

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

    Reteta postata pe: 14 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 martie 2014

Ingrediente
, 12 fire sparanghel, , 4 oua mari, , 4 felii groase de paine, , 100g somon afumat, , Zeama de la o lamaie, , 2 linguri de marar tocat, , Sare si piper, , Ulei de masline,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare


Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la fiert, impreuna cu putina sare si doua linguri de otet.


Puneti o tigaie pentru grill la incins, adaugati sparanghelul taiat in doua, asezonat inainte si lasati in jur de doua trei minute pentru a se auri. Dati la cuptor pentru a se pastra cald.


Cand apa incepe sa fiarba, dati focul la mic si formati un formati un vartej in apa cu ajutorul unui tel. Adaugati ouale pe rand, scoase din coaja, in mijlocul vartejului, pentru ca albusul sa nu se intinda peste tot in oala. Dupa doua-trei minute, cand acesta s-a fiert, dati intr-un recipient cu apa rece cateva secunde, apoi puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa.


Dati la toast feliile de paine. Pe fiecare felie puneti somon, 6 fire de sparanghel si cate un ou. Asezonati, stropiti cu zeama de lamaie si putin ulei si presarati marar.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 12 fire sparanghel
  • 4 oua mari
  • 4 felii groase de paine
  • 100g somon afumat
  • Zeama de la o lamaie
  • 2 linguri de marar tocat
  • Sare si piper
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Platou cu fructe de mare