Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la fiert, impreuna cu putina sare si doua linguri de otet.
Puneti o tigaie pentru grill la incins, adaugati sparanghelul taiat in doua, asezonat inainte si lasati in jur de doua trei minute pentru a se auri. Dati la cuptor pentru a se pastra cald.
Cand apa incepe sa fiarba, dati focul la mic si formati un formati un vartej in apa cu ajutorul unui tel. Adaugati ouale pe rand, scoase din coaja, in mijlocul vartejului, pentru ca albusul sa nu se intinda peste tot in oala. Dupa doua-trei minute, cand acesta s-a fiert, dati intr-un recipient cu apa rece cateva secunde, apoi puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa.
Dati la toast feliile de paine. Pe fiecare felie puneti somon, 6 fire de sparanghel si cate un ou. Asezonati, stropiti cu zeama de lamaie si putin ulei si presarati marar.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii