Taie carnea de pui cuburi.Pune faina si sare intr-un vas,firimiturile in alt vas si ouale in al treilea vas.Trece cuburile de pui prin vasul cu faina,prin cel cu ou si la final prin firimiturile de paine.Tapetaeza o tava cu hartie de copt,pune bucatelele de pui in tava,stropeste-le cu ulei de masline si pune-le la cuptor timp de 30 de minute,pana se rumenesc.
Taie toate legumele bastonase si pune-le intr-o tava.Stropeste-le cu ulei si asezoneaza-le cu sare si piper.Lasa-le timp de 20-30 de minute la cuptor sau pana devin crocante.
Se servesc impreuna,calde.Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii