Incã o retetã de budincã, de data asta super rapidã.
Dacã aveti timp faceti budincã de casa, eu obisnuiesc sã fac "Creme de Pateleiro" pt. cã nu este foarte dulce (reteta o gãsiti la retetele mele la nr. 14, Tartã de cirese).Dar de data aceasta am folosit din comert...
1)Preparã budinca (am avut budincã de caramel) cu laptele si zahãrul, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Lasã la rãcit.
Trece biscuiti prin cafea.Intr-o formã ovalã, pune straturi de budincã si biscuiti.
Se dã la rece.
2)Când budinca sa intãrit bine, se scoate de la rece.
Pune apã caldã intr-un vas si pune forma cu budincã având grijã sã nu intre lichid in ea.
3)Rãstoarnã budinca in farfuria de servit.
4)Pt. decor:
Bate smântâna tare, adaugã zahãrul si bate bine.Toarnã peste budincã sau serveste separat.
Poftã bunã!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii