Incã o retetã de budincã, de data asta super rapidã.
Dacã aveti timp faceti budincã de casa, eu obisnuiesc sã fac "Creme de Pateleiro" pt. cã nu este foarte dulce (reteta o gãsiti la retetele mele la nr. 14, Tartã de cirese).Dar de data aceasta am folosit din comert...
1)Preparã budinca (am avut budincã de caramel) cu laptele si zahãrul, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Lasã la rãcit.
Trece biscuiti prin cafea.Intr-o formã ovalã, pune straturi de budincã si biscuiti.
Se dã la rece.
2)Când budinca sa intãrit bine, se scoate de la rece.
Pune apã caldã intr-un vas si pune forma cu budincã având grijã sã nu intre lichid in ea.
3)Rãstoarnã budinca in farfuria de servit.
4)Pt. decor:
Bate smântâna tare, adaugã zahãrul si bate bine.Toarnã peste budincã sau serveste separat.
Poftã bunã!
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii