Incã o retetã de budincã, de data asta super rapidã.
Dacã aveti timp faceti budincã de casa, eu obisnuiesc sã fac "Creme de Pateleiro" pt. cã nu este foarte dulce (reteta o gãsiti la retetele mele la nr. 14, Tartã de cirese).Dar de data aceasta am folosit din comert...
1)Preparã budinca (am avut budincã de caramel) cu laptele si zahãrul, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Lasã la rãcit.
Trece biscuiti prin cafea.Intr-o formã ovalã, pune straturi de budincã si biscuiti.
Se dã la rece.
2)Când budinca sa intãrit bine, se scoate de la rece.
Pune apã caldã intr-un vas si pune forma cu budincã având grijã sã nu intre lichid in ea.
3)Rãstoarnã budinca in farfuria de servit.
4)Pt. decor:
Bate smântâna tare, adaugã zahãrul si bate bine.Toarnã peste budincã sau serveste separat.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii