Luam un plic de budinca si il punem intr-un bol cu 4 linguri de zahar si 5 linguri lapte si il amestecam. Cam la un plic de budinca se foloseste cca 500 ml lapte, deci restul de lapte care a ramas de la plicul de budinca il punem la fiert. Dupa ce s-a fiert laptele adaugam continutul din bol peste lapte, amestecam pana se ingroasa la foc mic. Adaugam si un galbenus de ou batut cu un pic de zahar in budinca si mai amestecam putin.
Luam budinca de pe foc si o lasam 10 minute sa se raceasca. Intre timp mai amestecam. Separat batem spuma un albus cu jumatate lingurita zahar si il rasturnam peste budinca. Amestecam inca un minut pana se leaga compozitia. Spalam bolurile cu apa rece sau formele si rasturnam budinca in ele.
La fel procedam si cu celelalte 3 plicuri de budinca si asezam cate un strat peste fiecare.
Dupa asta le bagam cam o ora la frigider ca sa iasa bine formele.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii