Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii.
Ouale fierte la fel se taie felii.
Pieptul de porc afumat se taie bucati mai mici.
Se unge tava cu ulei si se aseaza in straturi: cartofi, oua, carne, smantana, mirodenii Fuchs, ceapa verde, patrunjel. Si tot asa pana se termina produsele. Ultimul strat va fi smantana.
Se da la cuptor cca 30 min la temp de 200 grade.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii