Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor.
Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa.
Branza o mixam impreuna cu ouale si smantana pana obtinem o crema.
Dam cascavalul pe razatoarea mica, il punem peste branza cu oua, apoi adaugam si doua linguri de parmezan.
Incorporam patrunjelul verde tocat, putin piper, iar la final pastele bine scurse.
Desfacem conserva de ton si scurgem sucul, iar maslinele le taiem rondele.
Ungem un vas termorezistent, nu foarte mare, cu unt si il tapetam cu hartie de copt.
Punem jumatate din compozitia de paste cu branza, apoi jumatate din ton si cateva masline.
Peste venim cu restul de paste, tonul, maslinele iar deasupra presaram celelalte doua linguri de parmezan ras.
Dam vasul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana deasupra prinde o crusta rumena.
O scoatem la racorit cand este gata apoi poate fi servita.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii