Se fierb rotitele si se strecoara; Cu o parte din ele se captuseste o forma rotunda unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se rumenesc carnea de vita si puiul in unt, apoi se adauga mazarea, rosiile tocate, smantana, cascavalul ras, ouale, patrunjel, piper, usturoi si sare.
Se amesteca cu restul rotitelor dupa care se toarna in forma si se tine la foc potrivit 30 min. Se lasa sa se raceasca cca. 5 min si apoi se toarna intr-un platou si se servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii