Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge tava budincii cu unt moale.
Se fierbe pasta in apa cu sare pina este al-dente si se strecoara si se amesteca cu lingura de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.Restul ingridentelor se amesteca bine intr-un bol mare dupa care amestecam cu pastele si dam la gust cu sare si piper.Se toarna compozitia in tava si se coace 40-50 de minute pina se rumeneste usor.Se poate servi cu o salata de legume si se potriveste la o cina sau ca un fel la un prinz de lapte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii