Budinca cu ton si brinza in stil tunisian

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Budinca cu ton si brinza in stil tunisian

Ingrediente

  • Cantitatile pentru o tava de 35x25
  • 300 gr de paste in gen pane,farfale,surub
  • 2linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 300 gr brinza galbena
  • 250 gr brinza cottegi sau brinza moale
  • 250 gr de smantina de gatit
  • 2cutii de 160 gr de tuna scurse de ulei este preferabil tuna in apa
  • 1ceapa potrivita taiata cubulete
  • 1 lingura de harisa-pasta de ardei iuti
  • 1/2 pahar de masline negre taiate bucatele
  • 1/2 pahar de lamai murate taiate bucatele-nui obligatoriu
  • sare piper
  • unt moale ptr uns tava

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge tava budincii cu unt moale.

Se fierbe pasta in apa cu sare pina este al-dente si se strecoara si se amesteca cu lingura de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.Restul ingridentelor se amesteca bine intr-un bol mare dupa care amestecam cu pastele si dam la gust cu sare si piper.Se toarna compozitia in tava si se coace 40-50 de minute pina se rumeneste usor.Se poate servi cu o salata de legume si se potriveste la o cina sau ca un fel la un prinz de lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise