Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge tava budincii cu unt moale.
Se fierbe pasta in apa cu sare pina este al-dente si se strecoara si se amesteca cu lingura de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.Restul ingridentelor se amesteca bine intr-un bol mare dupa care amestecam cu pastele si dam la gust cu sare si piper.Se toarna compozitia in tava si se coace 40-50 de minute pina se rumeneste usor.Se poate servi cu o salata de legume si se potriveste la o cina sau ca un fel la un prinz de lapte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii