Cele doua tipuri de lapte se pun la incalzit. Ouale se bat cu zahar si amidon si se toarna peste lapte. Se lasa la ingrosat la foc mic amestecand continuu. Cand e gata dam deoparte, punem gelatina si amestecam pana se dizolva. Lasam la racit. Ananasul bine scurs se face piure cu blenderul (sau la robot) si se adauga in crema rece. Adaugam si 2 linguri de rom si la urma frisca batuta spuma. Dam la rece pentru minim 6 ore. Rasturnam pe platou si ornam cu rondele de ananas trecute prin zahar caramelizat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii