Ingrediente
350 ml lapte condensat, 50 ml lapte normal, 3 oua, o lingura amidon, 100 gr zahar, o conserva compot de ananas, 200 ml frisca, 10 gr gelatina, rom, Decor:, felii de ananas, 70 gr zahar, ,
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Cele doua tipuri de lapte se pun la incalzit. Ouale se bat cu zahar si amidon si se toarna peste lapte. Se lasa la ingrosat la foc mic amestecand continuu. Cand e gata dam deoparte, punem gelatina si amestecam pana se dizolva. Lasam la racit. Ananasul bine scurs se face piure cu
blenderul (sau la robot) si se adauga in crema rece. Adaugam si 2 linguri de rom si la urma frisca batuta spuma. Dam la rece pentru minim 6 ore. Rasturnam pe platou si ornam cu rondele de ananas trecute prin zahar caramelizat. Pofta buna!