Reteta postata pe: 20 mai 2012
Ingrediente
350 ml lapte condensat, 50 ml lapte normal, 3 oua, o lingura amidon, 100 gr zahar, o conserva compot de ananas, 200 ml frisca, 10 gr gelatina, rom, Decor:, felii de ananas, 70 gr zahar, ,
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cele doua tipuri de lapte se pun la incalzit. Ouale se bat cu zahar si amidon si se toarna peste lapte. Se lasa la ingrosat la foc mic amestecand continuu. Cand e gata dam deoparte, punem gelatina si amestecam pana se dizolva. Lasam la racit. Ananasul bine scurs se face piure cu
blenderul (sau la robot) si se adauga in crema rece. Adaugam si 2 linguri de rom si la urma frisca batuta spuma. Dam la rece pentru minim 6 ore. Rasturnam pe platou si ornam cu rondele de ananas trecute prin zahar caramelizat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ananas" nu uita sa-i faci un
review
Se pune laptele la fiert. Cand laptele este fiert, se ia de pe foc si se amesteca cu smantana lichida,
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Se pune la fiert tapioca impreuna cu laptele, la foc foarte mic si se amesteca din cand in cand.
1 vot
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate