Cartofii fierti cu un praf de sare se lasa sa se raceasca cam 10-20 minute iar apoi se curata (la fel se face si cu 2 oua).
Se unge o tava nu foarte mare cu ulei si se adauga cartofii taiati cuburi si ouale fierte taiate rondele.
Intr-un castron se bat bine restul de 3 oua, smantana, sare si o ceapa mai mare taiata marunt. Acest amestec de ou se adauga in tava peste cartofii si ouale fierte si se introduce tava la cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute. Se lasa un pic sa se raceasca iar apoi se mananca calduta.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii