Se pune laptele la fiert.
Se pune laptele la fiert. Cand laptele este fiert, se ia de pe foc si se amesteca cu smantana lichida, pasta de vanilie si trei linguri de zahar. Incorporam semintele de chia spalate si scurse in amestecul de smantana si lapte apoi turnam in vasele de servire (pahare, boluri sau borcane-in borcan este usor de transportat si putem degusta budinca la pranz la birou).
Lasam budinca sa se raceasca la frigider minim o ora.
Intr-o tigaie nonaderenta punem trei linguri de zahar si lasam sa se topeasca pana ajung la consistenta unui caramel. Adaugam cu mare grija bucatile de ananas si putina zeama si lasam sa se caramelizeze.
Cand budinca s-a racit, adaugam ananasul caramelizat si decoram cu zmeura.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii