Se face banalul aluat de clatite din oua, lapte, apa minerala,1 lingura ulei, faina si un praf de sare. Se coc clatitele (mie mi-au iesit 3). Separat, se face umplutura: intr-o lingura de ulei se caleste ceapa, se adauga, pe rand,carnea, ciupercile, condimentele si sosul de rosii. Se lasa la fiert cca 5 min, apoi se raceste (fiind rece afara, eu l-am scos pe terasa). Se umplu clatitele cu sosul racit, se ruleaza, apoi se taie bucati de cca. 2 degete. Acestea se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt cu taietura in sus . Se presara cascaval ras si se da la cuptor 10 min. Se serveste cald. Enjoy!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii