Ingrediente
8-9 felii de cozonac, 600 ml lapte, 4 oua, 2 linguri stafide, 2 linguri rom, 1/2 cana zahar, unt pentru uns cratita
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca cu laptele si se toarna peste cozonac, pentru ca acesta sa se inmoaie bine. La amestecul rezultat, se adauga stafidele si romul.
Albusurile impreuna cu zaharul se bat spuma, dupa care se amesteca cu cozonacul.
Compozitia se pune intr-o cratita tapetata cu unt si cu faina. Se pune la cuptorul preincalzit intr-o cratita mai mare cu apa. Timp de coacere: aprox. 40 minute.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Interesant!
Sidy , 28 februarie 2010
O idee foarte buna daca iti ramane cozonac dupa sarbatori ! Daca iti ramane....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2009
Interesanta reteta...
mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Chiar interesanta!Felicitari!
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009
E buna reteta - am incercat-o si eu dupa Sarbatori.