Creierul se tine, cel putin o ora, in apa rece cu sare. Se curata de pielite si se opareste cu apa clocotita. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu smantana, faina, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca incet cu compozitia cu galbenusuri si cu creierul.
Compozitia finala se pune intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet, care, la randul ei, se pune intr-o alta cratita mai mare cu apa. Se tine la cuptor cca 45 minute. Se rastoarna din cratita dupa cel putin 10 minute de cand a fost scoasa din cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii