Dovleacul curatat il dati pe razatoare.Bateti cu telul ouale cu zaharul,adaugati pesmetul,scortisoara,nucsoara,praful de copt si un praf de sare.Adaugati compozitia peste dovleacul ras.Turnati budinca intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina.Serviti-o cand este coapta,pudrata cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii