Se alege, se spala si se fierbe orezul numai pe jumatate, apoi se scurge si se pune din nou la firt cu laptele. Dupa ce s-a fiert se indulceste cu miere de albine si se adauga vanilia. Se lasaa sa se raceasca si se adauga pe rand galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si pesmetul amestecat cu merele si dovleacul curatit de coaja si ras pe razatoare mare. Compozitia se aseaza intr-o tava unsa si se introduce la cuptor cca 30 de minute la foc potrivit .Poate fi servita simpla sau cu un sos dulce, cu frisca sau cu o dulceata mai subtire.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii