Dovleceii se dau pe razatoare, se amesteca cu branza de oaie maruntita si cu cele 3 oua. Se adauga piper si sare (daca mai este cazul). Un vas de yena se unge cu unt. Se aseaza amestecul de dovlecei in vas. Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade. Se scoate apoi, se presara cascaval ras si se mai da la cuptor pana ce cascavalul e rumenit frumos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii