Spala cartofii si fierbe-i in apa cu sare. Cind sunt aproape fierti, taie-i in felii. Separat fierbe mazarea in apa cu putina sare. Intr-un castron mare, bate bine ouale cu smantina si un praf de sare, apoi adauga sunca, mazarea (bine scursa) si ardeiul gras taiat cubulete.
Pune feliile de cartofi si amesteca usor. Toarna intreaga compozitie intr-o tava unsa cu putin unt. Lasa la cuptor aproximativ 40 minute.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii