Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie in cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taietei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se asaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 30-40 de minute.Se serveste cu sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii