autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de macaroane

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
-1/2 kg macaroane, -260 g cascaval, -120 g unt, -sare, -sos de rosii, -200 g sunca, -4 oua, -o foaie de taietei(1 ou,faina,apa)

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie in cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taietei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se asaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 30-40 de minute.Se serveste cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
budinca de macaroane

budinca de macaroane

Se fierb macaroanele 8-10 minute, apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare. In acest timp se pregateste

20 voturi    7 comentarii
30 min
Paste si pizza
Macaroane cu budinca la cuptor

Macaroane cu budinca la cuptor

se fierb macaroanele. Si se face si budinca conform instructiunilor de pe plic. Apoi se amesteca

12 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    In loc se sos de rosii se poate face un sos de marar sau orice fel de sos pe care il preferati.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • -1/2 kg macaroane
  • -260 g cascaval
  • -120 g unt
  • -sare
  • -sos de rosii
  • -200 g sunca
  • -4 oua
  • -o foaie de taietei(1 ou,faina,apa)

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc se sos de rosii se poate face un sos de marar sau orice fel de sos pe care il preferati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca din penne rigate cu branza de vaci