Ingrediente
pentru 10 porții, , macaroane 0,700kg, faina 0,050kg, lapte 0,250 l, oua 0,150 kg, șunca 0,400, ulei 0,150 l, unt 0,100 kg,
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
se fierb macaroanele. dupa ce s-au scurs de apa, se lasa sa se raceasca. șunca se trece prin mașina de tocat cu o sita rara și apoi se amesteca cu ulei pana se face ca o pasta alifioasa. se unge o tava cu restul de ulei și apoi se așeaza alternativ un strat de macaroane și șunca deasupra revenind macaroanele. faina, laptele și ouale se bat impreuna, formandu-se o coca care se toarna pe deasupra la budinca, dupa care se introduce tava la cuptor, timp de 30 de minute.
la servire, se taie in porții și se servește cu untpe deasupra
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte gustoasa, minunat.