Budinca de muschi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg muschi file
  • 250g cascaval
  • 3 ardei grasi colorati
  • ceapa verde
  • 2 oua
  • smantana

Mod de preparare

Feliile de muschi se aseaza pe fundul unui vas de sticla Jena. Separat,se calesc in ulei incins ceapa verde taiata marunt si ardeiul taiat feliute subtiri,pe lung.Se pun ceapa si ardeiul peste feliile de muschi si deasupra lor cubulete de cascaval. Se toarna deasupra smantana baututa cu ouale si se presara restul de cascaval ras. Se tine la cuptor bine incins 15-20 de minute.Se serveste cald. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise