Se pune apa la fiert , iar cand clocoteste se adauga orezul si se lasa la fiert, iar cand e aproape fiert se opreste focul si se acopera cratita lasandu-se asa pana se raceste aproape de tot, orezul. Se pune inapoi pe foc si se adauga 450ml lapte; praful de budinca se amesteca cu 50ml lapte pana rezulta o compozitie bine omogenizata si apoi se adauga in cratita cu laptele si orezul, se mai adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine , astfel incat , sa nu se prinda budinca. Cand e gata fiarta se pune in boluri si se lasa sa se raceasca, iar intre timp preparam frisca amestecand praful de frisca cu laptele. Cand s-a racit budinca se serveste cu frisca si topping sau gem de visine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii