Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot samburii.
Intr-un vas termoizolant uns cu unt se pune orezul scurs de apa, amestecat cu zahar si esenta de rom. Prin orez se pun cubulete de unt. Se toarna laptele (apa). Deasupra de pun feliile de mar si se presara cu scortisoara. Se pune la cuptor si se lasa pana ce orezul s-a fiert si s-a inchegat iar merele au prins o crusta aurie. Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii