Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot samburii.
Intr-un vas termoizolant uns cu unt se pune orezul scurs de apa, amestecat cu zahar si esenta de rom. Prin orez se pun cubulete de unt. Se toarna laptele (apa). Deasupra de pun feliile de mar si se presara cu scortisoara. Se pune la cuptor si se lasa pana ce orezul s-a fiert si s-a inchegat iar merele au prins o crusta aurie. Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii