Pregatim un pyrex ptr coptura si trebuie sa fie bine uns cu unt.Se fierbe pasta in apa cu sare pina este moale mai potrivit (al dente) ptr ca o si coacem.Lasam pastele sa se raceasca putin si amestecam cu unt si smantina si deasemeni brinza moale.Batem ouale aparte cu zahar putina sare si celelalte condimente si incorporam in compozitia de paste, la urma se adauga merele pe care le-am inmuiat putin intr-o tigaie cu putin unt si le-am lasat sa se raceasca.Se toarna compozitia in pyrex si se da la copt la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte)Este gata cind face o crusta aurie dar nu se usuca complect..Este bine de servit caldut si cu o portie de inghetata de vanilie alaturi.
Usor de facut si gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii