Fierbi pastele in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgi si le pui intr-un castron.Cureti ceapa, o tai marunt si o inabusi cateva minute cu 1 lingura de ulei.Decojesti rosiile si le tai marunt; cureti vinetele de coaja si le tai cuburi mici, pe care le oparesti in apa cu sare si le scurgi.Le amesteci apoi cu rosiile, jumatate din ceapa inabusita, sare si piper dupa gust si le pui sa scada la foc timp de cateva minute.
Separat inabusi carnea cu uleiul ramas si 100 ml apa, iar cand a scazut adaugi ceapa ramasa, verdeata fin tocata, sare si piper dupa gust, amestecand pana cand obtii o pasta omogena.
Ungi tava, termorezistenta de preferat,cu margarina, o tapetezi cu pesmet si pui straturi alternative de paste, carne tocata si vinete.presari cascaval ras deasupra si torni si ouale batute cu sare si piper. Dai budinca la cuptor timp de 20 de minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii