Fierbi pastele in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgi si le pui intr-un castron.Cureti ceapa, o tai marunt si o inabusi cateva minute cu 1 lingura de ulei.Decojesti rosiile si le tai marunt; cureti vinetele de coaja si le tai cuburi mici, pe care le oparesti in apa cu sare si le scurgi.Le amesteci apoi cu rosiile, jumatate din ceapa inabusita, sare si piper dupa gust si le pui sa scada la foc timp de cateva minute.
Separat inabusi carnea cu uleiul ramas si 100 ml apa, iar cand a scazut adaugi ceapa ramasa, verdeata fin tocata, sare si piper dupa gust, amestecand pana cand obtii o pasta omogena.
Ungi tava, termorezistenta de preferat,cu margarina, o tapetezi cu pesmet si pui straturi alternative de paste, carne tocata si vinete.presari cascaval ras deasupra si torni si ouale batute cu sare si piper. Dai budinca la cuptor timp de 20 de minute.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii