autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de paste

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
o punga de paste, 1/2 kg branza de vaci proaspata, 2 oua, stafide, rom, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele, romul, zaharul si zaharul vanilat, care apoi se amesteca cu pastele. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. Albusurile se bat spuma tare si se pun peste budinca. Se da la cuptorul incins pana albusurile prind o crusta aurie. Se serveste rece si impreuna cu cateva linguri de gem acrisor.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Budinca de paste cu sunca si ciuperci

Budinca de paste cu sunca si ciuperci

Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste

3 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
Budinca cu paste, branza si ton

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    Este buna. Eu am servit-o cu gem de caise si dulceata de visine proaspat preparate. Este foarte simplu de pregatit si hranitoare. Am stropit budinca cu putin lapte dulce pentru a fi mai moale.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    O reteta gustoasa si usor de preparat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o punga de paste
  • 1/2 kg branza de vaci proaspata
  • 2 oua
  • stafide
  • rom
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Grozava reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briose de Post cu Fructe