autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de paste

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
o punga de paste, 1/2 kg branza de vaci proaspata, 2 oua, stafide, rom, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele, romul, zaharul si zaharul vanilat, care apoi se amesteca cu pastele. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. Albusurile se bat spuma tare si se pun peste budinca. Se da la cuptorul incins pana albusurile prind o crusta aurie. Se serveste rece si impreuna cu cateva linguri de gem acrisor.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Budinca de paste cu ton salata si branza

Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Budinca cu paste, branza si ton

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    Este buna. Eu am servit-o cu gem de caise si dulceata de visine proaspat preparate. Este foarte simplu de pregatit si hranitoare. Am stropit budinca cu putin lapte dulce pentru a fi mai moale.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    O reteta gustoasa si usor de preparat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o punga de paste
  • 1/2 kg branza de vaci proaspata
  • 2 oua
  • stafide
  • rom
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Grozava reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Crema de zahar ars!