autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de paste

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
o punga de paste, 1/2 kg branza de vaci proaspata, 2 oua, stafide, rom, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele, romul, zaharul si zaharul vanilat, care apoi se amesteca cu pastele. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. Albusurile se bat spuma tare si se pun peste budinca. Se da la cuptorul incins pana albusurile prind o crusta aurie. Se serveste rece si impreuna cu cateva linguri de gem acrisor.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Budinca dulce de paste

Budinca dulce de paste

Se pun stafidele la inmuiat in lapte cu esenta de rom, in momentul in care incepem sa pregatim ingredientele.

13 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Budinca de paste

Budinca de paste

Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul

4 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    Este buna. Eu am servit-o cu gem de caise si dulceata de visine proaspat preparate. Este foarte simplu de pregatit si hranitoare. Am stropit budinca cu putin lapte dulce pentru a fi mai moale.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    O reteta gustoasa si usor de preparat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o punga de paste
  • 1/2 kg branza de vaci proaspata
  • 2 oua
  • stafide
  • rom
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Grozava reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Chec caramelizat