Kaizerul se taie feliute si se prajeste.Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste. Ouale se bat bine. Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se fierb conform instructiunilor de pe punga.
Spaghetele fierte se strecoara de apa in care au fiert si se pun intr-un bol in care se vor amesteca cu celelalte ingrediente taiate sau prajite.
Dupa ce s-au amestecat bine toate ingredientele , mai putin ouale ,se pun spaghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Peste toate turnam ouale batute si radem cascaval deasupra. Daca mai este nevoie adaugam sare si piper.Patrunjelul verde tocat il presaram deasupra spaghetelor si dam tava la cuptorul dinainte incalzit pina face crusta deasupra.
La servire , cine doreste poate adauga putina smantana...
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii