autor:

Camelia Grosu

» » Budinci

Budinca de spaghetti cu telemea de vaca

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Ingrediente
-1 pachet de spaghetti, -80g margarina, -600g telemea de vaca (oi, bivolita, burduf, capra), -5 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb spaghettele conform indicatiilor de pe pachet si se strecoara. In timpul cat fierb spaghettele se pune in vasul termorezistent margarina, branza data prin razatoarea cu gauri mari si se bat ouale. Dupa ce s-au scurs pastele se pun peste margarina si branza si se amesteca . Pastele trebuie sa fie fierbinti ca sa se topeasca ingredientele. Se toarna apoi ouale batute si se amesteca din nou. Se introduc la cuptorul preincalzit pana se coc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spaghetti cu telemea de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de ciocolata si migdale cu crema de unt

Budinca de ciocolata si migdale cu crema de unt

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte

2 voturi    0 comentarii
1h
Budinci
Budinca de cornuri

Budinca de cornuri

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze

3 voturi    2 comentarii
50 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    delicios !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

      Se pregateste rapid si e foarte buna !

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Buna si nu pretentios de pregatit,felicitari Camelia!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Bun,bun,bun..........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet de spaghetti
  • -80g margarina
  • -600g telemea de vaca (oi
  • bivolita
  • burduf
  • capra)
  • -5 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

delicios !

Adauga reteta
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca colorata