Dupa ce s-a spalat, spanacul se fierbe, 5 minute si, apoi, se lasa in strecuratoare pina se raceste.Se trece apoi prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte si nestoarsa.La tocatura se adauga brinza rasa (care sareaza), smintina , faina, untul moale sau topit (margarina, untdelemnul), sucul de rosii, galbenusurile, mararul si piperul, amestecindu-se bine.Dupa aceea, se amesteca usor, prin rasturnare cu albusurile batute spuma, se desarta in forma de cca 2 l si se coaceSe introduce in cuptorul bine incins dinainte, unde se lasa 30-40 minute, pina cind budinca se rumeneste frumos.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Cind se scoate din cuptor, se trece cu cutitul pe margine, ca budinca sa se desprinda, daca s-a lipit, apoi se pune farfuria de servit deasupra ei si se rastoarna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii