Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul.
Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul.
Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de gelatina), lasam sa se raceasca foarte bine.
Perlele de tapioca le spalam bine, dupa care le punem la hidratat in apa rece cca 1 ora.
Scurgem perlele de apa si adaugam intr-un ceaun/oala, laptele si zaharul.
Fierbem amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final adaugam esenta de vanilie si amestecam.
Adaugam in boluri sos de capsune, budinca de tapioca.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii