Se ia o forma de budinca in care se pune siop de visine, iar in mijloc si cateva visine ( eu am pus visine din gem ). Se pun 350 ml lapte de soia intr-o cratita si separat se amesteca praful de budinca de vanilie cu 4 linguri de zahar si cu 50ml lapte de soia,dupa care se adauga peste laptele din cratita si se pune la fiert amestecand din cand in cand pana ce va rezulta budinca. La fel se procedeaza si cu budinca de ciocolata amaruie. Peste visinele si siropul de visine di forma de budinca, se pune prima data budinca de vanilie , iar apoi cea de ciocolata, se acopera si se da la rece. Dupa ce s-a racit se intoarce forma pe o farfurie si se serveste budina ornata cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii