Autor:
ILONA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 iunie 2009
Ingrediente
300g zmeura,150g capsiuni,300ml. frisca,300ml suc de fructe de padure,50 g zahar pudra,50ml miere, 1 plic de gelatina.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se bate frisca cu zaharulpudra si cu mierea.Se pune trei sferturi din cantitatea de zmeura intr-un vas, care se umezeste cu putina apa rece ca sa nu se lipeasca,apoi se toarna sosul de fructe si frisca.Amestecul se omogenizeaza inpreuna cu pliculetul de gelatina, ce trebuie preparat dupa instructiunile de pe ambalaj.Compozitia obtinuta se toarna in forme si se da lafrgider 2-3 ore.Dupa ce sarlota se incheaga se scoate din formasi se pune pe farfuriute si se orneaza cu feliute de capsuni si zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zmeura" nu uita sa-i faci un
review
Spalati zmeura, afinele si chia si le procesati in blender. Le scoateti, le amestecati cu mierea
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Intr-un castron, se amesteca cu telul, toate ingredientele, mai putin zmeura, apoi se lasa vasul
0 voturi
0 comentarii
2h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Si eu am sa o incerc.