Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin in ulei amestecat cu unt. Peste ea se pun carnatii taiati marunt si se inabusa.
Intr-o tava sau vas termorezistrent, uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pune un strat de cartofi fierti in apa cu sare si taiati felii subtiri peste care se pune cu lingura ceapa cu carnatii inabusiti, si un strat de branza sfaramata. Apoi,iar felii de cartofi, un strat de ceapa cu carnati si branza sfaramata. Deasupra se pun cele 6 oua batute cu o lingurita scuturata de Knorr ardei si verdeturi. Se tin la cuptor la foc moderat cam 25 de minute, sa prinda o crusta deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii