Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin in ulei amestecat cu unt. Peste ea se pun carnatii taiati marunt si se inabusa.
Intr-o tava sau vas termorezistrent, uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pune un strat de cartofi fierti in apa cu sare si taiati felii subtiri peste care se pune cu lingura ceapa cu carnatii inabusiti, si un strat de branza sfaramata. Apoi,iar felii de cartofi, un strat de ceapa cu carnati si branza sfaramata. Deasupra se pun cele 6 oua batute cu o lingurita scuturata de Knorr ardei si verdeturi. Se tin la cuptor la foc moderat cam 25 de minute, sa prinda o crusta deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii