Macaroanele se fierb al dente intr-un litru de apa.
Ouale se bat spuma in acest timp, se adauga smantana cu branza, stafidele si smochinele taiate bucatele, nuca de cocos, gemul si mirodeniile. Dupa ce se scurg de apa macaroanele se incorporeaza si ele si apoi se pun intr-un vas termorezistent rotund, uns cu unt si tapetat cu pesmet.Se da la cuptor pt.cca.20-30 min (pana cand se rumeneste budinca).Se serveste calda asa cum este sau si mai bine rece cu sirop de zmeura si frisca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii