Semintele de chia se amesteca cu laptele vegetal si se lasa sa se umfle macar 20 de minute, daca nu peste noapte (in frigider), amestecand din cand in cand. Se amesteca apoi cu felii de banana, nuci crude, o lingura generoasa de miere sau sirop de agave/artar si fulgi/chipsuri de cocos si se orneaza cu fructe de padure. Este un desert rapid, usor si racoritor, perfect pentru zilele toride de vara, dar se poate savura si ca mic-dejun.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii