autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bule de carne

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
500gr de carne amestec, 2 linguri parmezan, 1 legatura patrunjel, 2 oua, 2 linguri de lapte, 2-3 pumni de paine imuiata si stoarsa, piper negru, sare, ulei pentru prajit de preferat de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele, painea piperul si sarea se omogenizeaza toata compozitia , se fac bule rotunde de preferat , se incinge uleiul bine , si apoi se prajesc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bule de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
orez exotic

orez exotic

Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie. Legumele si ciupercile taiate

4 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Muffin cu carne

Muffin cu carne

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga,

1 vot    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Un fel de chiftelute bune, bune!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Sunt ft bune si gustoase!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

    Fara parmezan; si daca puneai usturoi, erau chiftele, na, chiftelute, nu?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500gr de carne amestec
  • 2 linguri parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 2-3 pumni de paine imuiata si stoarsa
  • piper negru
  • sare
  • ulei pentru prajit de preferat de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

14 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu Vinete

Paste cu Vinete

Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un fel de chiftelute bune, bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde