autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bulete de cascaval

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 5 portii: 200 g cascaval, 50 g faina, 50 g margarina, 100 ml lapte, 1 ou, piper si sare dupa gust. Pentru prajit: 25 g faina, 1 ou, 100 ml ulei, 100 g pesmet, salata verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

141 voturi

Mod de preparare

Din faina cernuta, laptele si margarina, se prepara o compozitie omogena, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Din aceasta compozitie se formeaza crochetele, sub forma de bile, care se trec prin faina, oua batute si pesmet.

Se prajesc in vasul cu ulei infierbintat. Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se scurg de grasime si se asaza pe platou sau pe farfurie, pe o frunza de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta

118 voturi    44 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Tare bune.

  • Fara foto

    mi , 02 august 2009

    Bune!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Super!!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Sunt delicioase aceste bulete de cascaval.Se servesc reci, sunt mult mai bune.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

141 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 200 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g margarina
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • piper si sare dupa gust. Pentru prajit: 25 g faina
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • salata verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Balmos